نشست هم اندیشی در خصوص عفاف و حجاب در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات استان گلستان، برگزار شد.

تعداد بازدید : 60
نشست هم اندیشی در خصوص عفاف و حجاب در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات استان گلستان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان، روز دوشنبه مورخ 1 خرداد ماه 1402، نشست هم اندیشی در خصوص عفاف و حجاب در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات استان گلستان، با حضور دکتر حسن خان احمدی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان، حجت الاسلام و المسلمین اباذر میرشاهی، رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان، دکتر علی قزلسفلو، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات استان گلستان و همچنین مدرسان و کارکنان این مرکز برگزار شد. 

در این نشست، دکتر قزلسفلو، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات استان گلستان ضمن تبریک آغاز دهه کرامت و همچنین تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر، در خصوص اهداف نشست هم اندیشی عفاف و حجاب مطالبی را عنوان کرد و گفت: ما درد را می دانیم و به دنبال درمان آن هستیم، درمانی که هم عزت نفس جامعه را حفظ کند و هم بتوانیم به آن بالندگی و آن حکومت اسلامی که مورد نظر است به معنای واقعی دست پیدا کنیم. در ادامه نشست دکتر حسن خان احمدی با بیان اینکه یکی از ضروریات دین زیر سوال رفته گفت: نظامی که مبتنی بر دین است و برای آن خون های زیادی نثار شده با فضای رسانه ای که ایجاد کرده اند، شبهاتی مطرح شده در ذهن بخشی از جامعه و ما امروز می خواهیم این شبه را مقداری بررسی کنیم تا ببینیم با یکدیگر می توانیم به یک گفتمان برسیم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان تصریح کرد: هیچ جای دنیا آن آزادی که ما در ذهن داریم نیست. اما خوشبحال آن ملتی که حاکمانش عاقل باشند و محدودیت های که برای آنها ایجاد می کنند در جهت منافعشان  باشد. وی گفت: حکومت داری به هرحال اقتضائاتی دارد و از جمله اقتضائاتش بایدها و نبایدهای آن است. دکتر حسن خان احمدی اظهار کرد: هزاران نفر بخاطر اینکه این حکومت بر مبنای دین بیاید و حاکم شود جانها نثار کردن، اسیری رفته اند و یتیمی کشیده اند. پس این حکومت وظیفه دار که مظاهر و ظواهر حکومت و کشور را یک جوری ترسیم کند که موجبات ترویج آنچه که برخلاف دین است را فراهم نکرده باشد، بلکه بستر را آماده کند برای ترویج تعالیم دینی و آنچه که بر مبنای دین است. ایشان در ادامه بیان کرد: دین دو قسم دارد یکی عبادات و دیگر معاملات که تقریبا نود درصد دین مربوط به معاملات است ازجمله امور اجتماعی و امور حکومتی و ده درصد آن مرتبط با عبادات است. حکومت در بخش عبادات که با کسی کاری ندارد اما در مباحث معاملات دین که مرتبط با جامعه و اجتماعات است حکومت وارد می شود.

دکتر خان احمدی گفت: چطور می شود که ما حقی را برای حکومت قائل باشیم تا برای رانندگی ما قوانین بگذارد اما برای مسائل دیگر این حق را قائل نباشیم. سرپرست دانشگاه مسئله حجاب را هدف اصلی دشمن ندانستن و گفت: در مباحث اخیر صحبت صرفا در خصوص پوشش بانوان نیست بلکه دشمن به دنبال ضربه زدن به جای دیگر است اما خودش را چسبانده به این قضیه پوشش خانم ها. ایشان ادامه داد: دشمن به دنبال آن است که هر آنچه برای ما مزیت است به عنوان نقص برای ما تعریف کند، با فضای مجازی که حکمرانش است. دشمن میدان را از فضای حقیقت به یک فضای مجاز برده که فرماندهی و سلاحش در دست خودش است. ما در سال های دفاع مقدس از هر نقطه خاکی که با دشمن درگیر می شدیم نتیجه مطلوب نمی گرفتیم چرا که میدان در دست آنها بود تجهیزات و ادوات آنها برای میدان خشکی بود و ما تصمیم گرفتیم میدان نبرد را تغییر دهیم و میدان جنگ را به جزایر مجنون کشاندیم و توانستیم به دشمن ضربات سنگین وارد کنیم.

وی در پاسخ به این که ما در کشور کار فرهنگی نکرده ایم و اغناسازی صورت نگرفته گفت: ما در کشور اغنا سازی وکارها فرهنگی زیادی کرده ایم که شما نتیجه اش را دارید می بینید که جوانان ما برای دفاع از ارزش های دین کیلومترها دورتر از خاک کشور خود با ترک کردن فرزندان، همسر و خانواده خود می روند و خون میدهند و در مقابل داعش می ایستند و آنها را از صحنه روزگار محو میکنند یا در همین اتقاقات کرونا که وحدت و همبستگی مردم در شکست این بیماری منحوس را مشاهده کردیم، در کارهای جهادی و کمک های مومنانه که همین فرزندان این کشور رقم می زنند اینها نشان از این دارد که ما کار اغناسازی و فرهنگی انجام داده ایم، بله کم کاری هم داشته ایم، اما دشمن هم دست روی دست نگذاشته و ما کمبودها و کم کاری ها را باید جبران کنیم تا در این جنگ ترکیبی دشمن را به زانو در بیاوریم.  

در ادامه نشست حجت الاسلام و المسلمین اباذر میرشاهی با تاکید بر آیات قرآن در خصوص حجاب گفت: خداوند مسئله پوشش را برای همه بشر مطرح نموده است نه صرفا خانم ها و ما باید بدانیم حجاب اجباری نیست و یک ضرورت است. وی گفت: ما نباید از حجاب به عنوان محدودیت یادکنیم بلکه حجاب یک مصونیت محسوب می شود و مسئله پوشش برای زن و مرد مطرح ا ست که در واقع این حجاب برای زنان مانند مروارید است درون صدف. رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان، بعداز پاسخ به برخی سوالات مطرح شده در خصوص مسئله حجاب و فضای مجازی در پایان گفت: ما برای ورود به فضای مجازی و فعالیت در این حوزه نیاز به آموزش و ارتقاء سواد رسانه داریم چرا که در این میدان مغلوب حربه های دشمن نشویم و تبدیل نشویم به یک قربانی، حضور با آمادگی و آگاهی باعث برتری ما می شود و می توانیم نقش خود را در این فضا به درستی ایفا کنیم. در این نشست نیز حاضرین نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مسائل عفاف و حجاب، فضای مجازی و همچنین جهاد تبیین مطرح کردند.

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به مرکز آموزش عالی علمی کاربردی خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران تشکیلات استان گلستان می باشد
طراحی و کد نویسی توسط هیرکانا